Haalaus Hämeenlinna

Kaikki yhteystietomme

Hämeenlinnan Raskashinaus Eskola Oy tarjoaa myös haalausta Hämeenlinnassa sekä muualla Suomessa. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Haalausta vahvalla ammattitaidolla

Etsitkö haalauksen kokenutta ammattilaista? Käänny rohkeasti puoleemme. Yrityksemme palveluihin kuuluu asiantunteva haalaus, joka on tavaroiden kuljetusta haasteellisissa paikoissa. Esimerkiksi jos työkoneesi uppoaa suohon, me tulemme apuun nopeasti ja hoidamme haalaustyöt osaavasti.

 

Haalausta toteutamme purkukohteissa ja työmailla. Siirrämme myös massiivisia koneita ja laitteistoja tarvitsemiisi tiloihin käyttöönottoa varten.  

Ota yhteyttä

Haalaus vaatii tarkkaa suunnittelua

Suunnittelemme haalaustyöt aina tarkasti ja perehdymme kuljetusreittiin sekä sen kantavuuteen huolella. Hoidamme myös reitin suojauksen tarvittaessa. 

 

Noudatamme aina kaikkia työturvallisuusmääräyksiä, joten voit luottaa vastuulliseen palveluumme.

Kysy lisää

Raskaan kaluston hinauspalvelut

Yrityksemme on erikoistunut raskaan kaluston hinaukseen, jota toteutamme Hämeenlinnassa ja valtakunnallisesti koko Suomen alueella.

 

Teemme myös raskaan kaluston pienet korjaukset tarvittaessa tien päällä.  

Lue lisää

Hämeenlinnan Raskashinaus Eskola Oy on haalauksen luotettavasti palveleva ammattilainen. Työskentelemme Hämeenlinnasta käsin koko Kanta-Hämeen ja Pirkanmaan alueilla.

Ota yhteyttä